| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
Koona

Dołączył: 03 Lut 2010 Posty: 97 Skąd: Bastion Chaosiarzy Poznań
|
Wysłany: 2010-02-08, 19:37:36 Temat postu: |
|
|
W zeszłym roku musiałam się przekopywać przez wszystkie kurtki w sobotę, bo zgubiłam numerek i nie mogłam znaleźć swojej. Czułam się jak Łucja między płaszczami w szafie, tylko w moim przypadku nie było Narnii .
Mam pytanie: czy jeśli zgłoszę się do pomagania przed konwentem, to czy będę mogła już sobie pójść na pierwsze punkty programu?
Ostatnio zmieniony przez Koona dnia 2010-02-08, 20:23:05, w całości zmieniany 1 raz |
|
| Powrót do góry |
|
 |
maciej_g

|
Wysłany: 2010-02-08, 20:09:21 Temat postu: |
|
|
| Koona napisał: | W zeszłym roku musiałam się przekopywać przez wszystkie kurtki w sobotę, bo zgubiłam numerek i nie mogłam znaleźć swojej. Czułam się jak Łucja w szafie między płaszczami w szafie, tylko w moim przypadku nie było Narnii .
|
Znam takiego którego tam przygniotło i przysypało...  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Naridena
|
Wysłany: 2010-02-08, 22:15:24 Temat postu: |
|
|
| Koona, Prawdziwy Gzdacz, niepomny tak przyziemnych i banalnych cielsnych rozkoszy, odrzuca wszelkie ziemskie potrzeby i żądze, by nieść światło zagubionym, nadzieję przegranym i mapkę konwentu tym, którzy w przeciwieństwie do ciebie po prostu chcą sobie postać z kolejce a nie wyłudzać wcześniejszą akredytację pod pretekstem pomocy bliźnim ;p |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Koona

Dołączył: 03 Lut 2010 Posty: 97 Skąd: Bastion Chaosiarzy Poznań
|
Wysłany: 2010-02-08, 22:19:52 Temat postu: |
|
|
Ale ja chcę pomagać bliźnim! Gdyby nie to, to bym dawno rzuciła mój dom w cholerę i poszła mieszkać w kartonie pod most .
I gdybym chciała wyłudzać wcześniejszą akredytację, to nie zostawałabym na sprzątanie, co zamierzam uczynić. O ile wspomniany już dom wraz z Radą Starszych nie zadecyduje, że ma wola nie jest ani moja ani wolna. _________________ - Can I ask you one thing?
- What?
- Is it for the woman?
- There is nothing I can do for a dead woman. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Ordos
|
Wysłany: 2010-02-09, 11:41:15 Temat postu: |
|
|
po pierwsze:
dziękuję tym którzy już się zgłosili, jak również tym co mają zamiar to zrobić
po drugie:
to ja będę waszym gżdaczmasterem w tym roku. mnie należy informować(męczyć ) o wszelkich sprawach jakie tylko w tej sprawie wam przyjdą go głowy
a teraz personalnie:
Koona: będzie skrypt w którym możesz zapisać kiedy pasuje ci pomoc w pyrkonie.
Naridena: dobrze jest wiedzieć że mam fanatyków w ekipie
Bartus: kiedy tylko się pojawi na pewno wstawię odnośnik
A teraz ogółem do wszystkich: nie zapominajcie że dane które tam wpiszecie będą dla nas wytycznymi jak byście chcieli być przypisani. nie mniej stan osobowy i godziny w których będziemy was potrzebować mogą być różne od waszych oczekiwań. liczę na zrozumienie w tej kwestii.
ze swojej strony obiecuję dołożyć wszelkich starań by czas pomocy w konwencie jak najbardziej zbiegał się z waszymi oczekiwaniami  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
yoshiko

|
Wysłany: 2010-02-16, 09:38:51 Temat postu: |
|
|
Ja... Ja też chcę gżdać... Gżdanie się jest fajne  _________________ kampania na rzecz prawdziwych kotów rozpoczęta! |
|
| Powrót do góry |
|
 |
netri

|
Wysłany: 2010-02-18, 17:30:14 Temat postu: |
|
|
Widzę,że pojawiły się informacje na temat akredytacji. W związku z tym mam pytanie. Czy zniżki można dodawać? W sensie planuje zgłosić punkt programu i załóżmy,że przejdzie no i jeszcze gżdaczować. Więc może dodać do siebie zniżki ?? _________________ Pożeracz cukierków toffi  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Lathea
|
Wysłany: 2010-02-18, 19:58:33 Temat postu: |
|
|
Tak, nie mogą przekroczyć 100% _________________ Koordynator Pyrkonu 2010
-----------
Zapraszam do poznańskiej grupy LARPowo-RPGowej przy Drugiej Erze!
http://noctem.pl |
|
| Powrót do góry |
|
 |
yoshiko

|
Wysłany: 2010-02-18, 20:37:27 Temat postu: |
|
|
aaaale co z tym formularzem? _________________ kampania na rzecz prawdziwych kotów rozpoczęta! |
|
| Powrót do góry |
|
 |
tess

|
Wysłany: 2010-02-20, 20:09:23 Temat postu: |
|
|
Może jestem ślepa, ale nie widzę formularza... ^^' On się nie pojawił jeszcze czy to ja powinnam iść sobie sprawić dodatkowe oczy? _________________ bezczelna i ruda
http://efantastyka.pl |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Misiek Site Admin

|
Wysłany: 2010-02-20, 20:56:44 Temat postu: |
|
|
Jeszcze się nie pojawił. Już za parę dni, za dni parę... _________________ Michał 'Misiek' Karzyński
Koordynator |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Aruetha

|
Wysłany: 2010-02-22, 17:03:42 Temat postu: |
|
|
...wezmę pleeecaaak i giiitarę ;D
A PO pyrce może i zostanę, jeśli mnie moi znajomi nie pozabijają. Ale powinnam przetrwać ^^ _________________ 'Jak dobrze byłoby wiedzieć, że bogowie nie istnieją, chociażby po to, by móc czynić im wyrzuty'
'In the name of God impure souls of the living death shall be banished in to eternal damnation.
AMEN'
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
cziter
|
Wysłany: 2010-02-22, 19:53:49 Temat postu: |
|
|
sprawdzam już tydzień , 2 razy dziennie ...
formularzaaaaa |
|
| Powrót do góry |
|
 |
f

|
Wysłany: 2010-02-23, 05:59:37 Temat postu: |
|
|
I rzekł wtedy w dobroci swej absolutnej: błogosławiony, który czeka cierpliwie, albowiem nagrodzony zostanie, gdy nadejdzie Dzień. _________________ :: Bartek 'Werbat' Stalewski
:: CTO @ Pyrkon 2010 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
puchaty_polmanga

|
Wysłany: 2010-02-23, 08:38:48 Temat postu: |
|
|
| Zaprawdę powiadam wam:Wielki Pingu formularzem nagrodzi owieczki swe czerwone. Nie lękajcie się wyczekujcie jego dzieła i czynów wielkich. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|