| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
Pingwin

|
Wysłany: 2010-02-02, 20:39:22 Temat postu: Geografia piekła |
|
|
Tak właśnie, oto propozycja punktu programu poświęconemu piekłu (w ujęciu chrześcijańskopodobnym). Nie mogę obiecać, że uda mi się zebrać dość materiału żeby było stricte o geografii, najprawdopodobniej będzie to raczej taki przewodnik, logografia.
Był też pomysł, żeby przygotować 3 częściowy cykl prelekcji "geografia sfer", z analogicznym zastrzeżeniem jak powyżej - no ale tutaj to już zależy, czy będzie pozytywny odzew.
Jak ktoś usiłuje identyfikować prelegenta, to w 2 lata temu to była "magia i wróżbiarstwo w starożytnej azji mniejszej" (pełna sala ;D), a rok temu "żydzi jako rekiny finansjery" czy jakoś tak, nie pamiętam tytułu (tylko że audutorium utknęło w korku do akredytacji). _________________ Zagłada.
bash rządzi:
<ciacho> Wczoraj zasnąłem nad zadaniem i śniło mi sie ze kalkulator zaczął dzwonić jak komóra, a gdy odebrałem okazało się że to wyznacznik macierzy dzwoni z wyrzutami do mnie że został źle policzony. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Szwadron

|
Wysłany: 2010-02-02, 20:49:59 Temat postu: |
|
|
Wizje chrześcijańskiego piekła?? Hmmm... Czyżby fan Dantego?  _________________ Bez seed'ów to nawet i Jezus nie ściągnie... >.> |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Nero

|
Wysłany: 2010-02-02, 20:52:55 Temat postu: |
|
|
Już masz słuchacza. ;P _________________ Druk pytań - 60 gr, Wejście na Pyrkon - 30 zł, Odbębnienie 2 godzin konkursu i 4 godzin pokazu - strata kilku prelek, Uścisk ręki orga po skończonej robocie - bezcenny ^_^
MENELarp -> DJ Stodoła |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Pingwin

|
Wysłany: 2010-02-02, 20:53:11 Temat postu: |
|
|
Od Dantego zaczynam I krew mnie zalewa kiedy słyszę o "Dante's Inferno"  _________________ Zagłada.
bash rządzi:
<ciacho> Wczoraj zasnąłem nad zadaniem i śniło mi sie ze kalkulator zaczął dzwonić jak komóra, a gdy odebrałem okazało się że to wyznacznik macierzy dzwoni z wyrzutami do mnie że został źle policzony. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
mayence

|
Wysłany: 2010-02-02, 22:29:47 Temat postu: |
|
|
"To moja droga z piekła do piekła..."  _________________ parsley, sage, rosemary and thyme... |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Misiek Site Admin

|
Wysłany: 2010-02-02, 23:08:27 Temat postu: |
|
|
...w dół na wspaniały Pyrkon gnam... _________________ Michał 'Misiek' Karzyński
Koordynator |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Szwadron

|
Wysłany: 2010-02-02, 23:14:55 Temat postu: |
|
|
| Misiek napisał: | | ...w dół na wspaniały Pyrkon gnam... |
Żeby piekło zamarzło i Kaczmarskiemu było tam zimno xP _________________ Bez seed'ów to nawet i Jezus nie ściągnie... >.> |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Ryuji

Dołączył: 31 Mar 2008 Posty: 104 Skąd: The Great Empire of Poznań!
|
Wysłany: 2010-02-03, 00:43:53 Temat postu: |
|
|
Obecny na 110%  _________________ Greed will make us fall, light will bind us all. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
tess

|
Wysłany: 2010-02-03, 02:24:31 Temat postu: |
|
|
Brzmi ciekawie  _________________ bezczelna i ruda
http://efantastyka.pl |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Bronsiu

|
Wysłany: 2010-02-03, 07:20:13 Temat postu: |
|
|
| Misiek napisał: | | ...w dół na wspaniały Pyrkon gnam... |
OT: O, znasz. Niech no ja kiedyś dorwę gitarę.  _________________ Prawda czasu, prawda ekranu, prawda... Wasz film mówi tę bolesną prawdę o sanacyjnej rzeczywistości, prawda? |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Czarny

|
Wysłany: 2010-02-03, 11:09:01 Temat postu: |
|
|
"Chcę z Tobą, przejść przez Piekło, na drugą stronę przeeeejść!" (no, skąd to?)
Oczywiście będę. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Yaevin

|
Wysłany: 2010-02-03, 12:12:15 Temat postu: |
|
|
| Czarny napisał: | | "Chcę z Tobą, przejść przez Piekło, na drugą stronę przeeeejść!" (no, skąd to?) |
Frontside, "Chcę z Tobą przejść przez piekło"
Ja też będę, jak dożyje _________________ Utulie'n aure! Aiya Eldarie ar Atanatari, utulie'n aure!
|
| Powrót do góry |
|
 |
lajonez
|
Wysłany: 2010-02-08, 13:14:53 Temat postu: |
|
|
jeżeli Kuba powszechnie znany jako "najlepszy polski pisarz Ćwiek" nie będzie miał wtedy prelekcji, nie będzie prowadził panelu lub nie będzie rozmawiał z ludzmi na korytarzu, w drodze do toalety etc tylko w takim wypadku ja również się pojawię  _________________ "Książki są lustrem, widzisz w nich tylko to co masz już w sobie" |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Bronsiu

|
Wysłany: 2010-02-08, 13:24:07 Temat postu: |
|
|
| lajonez napisał: | | jeżeli Kuba powszechnie znany jako "najlepszy polski pisarz Ćwiek" | Fakt, z pisarzy Ćwieków jest rzeczywiście najlepszy.  _________________ Prawda czasu, prawda ekranu, prawda... Wasz film mówi tę bolesną prawdę o sanacyjnej rzeczywistości, prawda? |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Koona

Dołączył: 03 Lut 2010 Posty: 97 Skąd: Bastion Chaosiarzy Poznań
|
Wysłany: 2010-02-08, 19:33:12 Temat postu: |
|
|
Ja się boję otworzyć lodówkę, by mi stamtąd pisarz Ćwiek nie wyskoczył. Wszędzie go pełno i już mi się trochę przejadł, dlatego chętnie poznam geografię piekła .
Na zeszłoroczną prelekcję o Żydach chciałam pójść, ale kolejka mnie powstrzymała. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|