|
|
| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
Azja

|
Wysłany: 2010-02-08, 15:01:44 Temat postu: |
|
|
A tak sobie pomyślałam, że coś napiszę ^^
Witam wszystkich serdecznie. Jestem Azja (lub Joazja). Studiuję sobie radośnie filologię wietnamsko- tajską na UAMie. Lubię tentacle i lizaki :3
To będzie mój drugi Pyrkon i zapewne będzie mnie można zobaczyć na prelekcjach związanych mniej lub bardziej z Neuro, Wampirem lub nWoD. _________________ Tańczę Taniec Głupców |
|
| Powrót do góry |
|
 |
osaka

|
Wysłany: 2010-02-11, 12:02:37 Temat postu: |
|
|
Jestem osaka, znany tu i ówdzie jako Pan Czaszszszszka
Postanawiam się z wami po raz kolejny przywitać i od razu zaprosić na nasze LARPy , o których poinformuje w odpowiednim ku temu miejscu, kiedy dostana potwierdzenie akceptacji;-)
A tymczasem: studiuję kulturoznawstwo na UMK w Toruniu, interesuję się literaturą, popkulturą, wpływem fastfoodów na kulturę europy postkomunistycznej, mocnym napie***laniem muzycznym (znaczy hc/metal/prog/screamo/zuo) - i to raczej aktywne zainteresowania. Swego czasu grałem troche w amatorkich teatrach, a teraz jestem Misiem Gry cyklicznej toruńskiej dramy Toruń by Night.
Zobaczyć mnie będzie można w dzień na LARPach, w nocy tam, gdzie konwentowicze będą pić browary, a w wyjątkowcyh przypadkach na prelekcjach dot. rpg, szczególnie mojego ulubionego nowego świata mroku lub wampira maskarady, mojej ulubionej. _________________ in love with the dark side i'd found |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Szopek

|
Wysłany: 2010-02-15, 21:55:34 Temat postu: |
|
|
Dobry.
Wita Was Marta alias Szop... etc., etc.
Miłośniczka literatury fantastycznej, np. takiego Pratchetta, muzyki rockowej i piśmiennictwa w różnych wymiarach.
Uczennica 1 LO.
Wyżej wymieniona osoba aktywnie i aktualnie myśli nad pojawieniem się na konwencie. I wierzy, że jej się to uda xDD
Osoba pozdrawia i życzy miłego dnia.
Tudzież nocy. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
sadz-cian :3

|
Wysłany: 2010-02-16, 16:14:10 Temat postu: |
|
|
dżem dobry :33
Na imię mi Marysia! Mówią na mnie 'sadz', ale w to proszę nie wnikać 8DD"
Interesuję się mangą, anime i fantastyką można powiedzieć, że też.
No więc w tym roku mam zamiar przybyć na Pyrkon.
To tyle.
Dziękuję za uwagę XD" _________________ `Dziś żyję po to, aby zobaczyć spinkę do włosów, którą kiedyś zgubiłaś.` |
|
| Powrót do góry |
|
 |
AbuYiN
|
Wysłany: 2010-02-17, 22:30:40 Temat postu: |
|
|
Witam. Nazywam się Sebastian w sieci posługuję się pseudonimem/nick AbuYiN lub Ship. Moje zainteresowanie głównie skupiają się na m&a, lecz pobocznie także znajduję miejsce dla fantastyki. Dodam także, że jestem prezenterem Radia Banzai  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Vonen
|
Wysłany: 2010-02-18, 19:43:28 Temat postu: |
|
|
Vonen. Przy wymawianiu z niemieckim akcentem jestem zmuszony rzucić okrzyk "JAAAA?!". Tak tylko ostrzegam.
4 Pyrkon. Im więcej LARPów tym lepiej. Nie słucham muzyki. A jak już, to czegoś cięższego. Lub Kaczmarskiego.
Od ponad 2 lat w grupie LARPowej Noctem. Przyzwyczaili się, biedni, że nie chcę się odczepić, to litościwie przygarnęli, dobre dusze. Grywam niemal we wszystko - ostatnio jestem oczarowany Wolsungiem. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
rio
|
Wysłany: 2010-02-20, 00:16:59 Temat postu: |
|
|
| Vonen napisał: | Nie słucham muzyki.
|
zgrrrroza! _________________ choose DIY and wondering who the fuck you are on a Sunday morning
wszystkie drogi prowadzą do Basildon
www.lastfm.pl/user/rio333 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Falka
|
Wysłany: 2010-02-20, 17:43:09 Temat postu: |
|
|
!hola!
Falka...początkująca uczestniczka LARPów stara się ogarnąć te wszystkie równoległe wymiary i ich specyfikę dlatego wybiera się na PYRKON
uzależniona od muzyki tak dla równowagi  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Naridena
|
Wysłany: 2010-02-20, 17:52:29 Temat postu: |
|
|
Cześć Falka!  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Drax

|
Wysłany: 2010-02-22, 19:44:44 Temat postu: |
|
|
Marcin "Drax" Piekarski, Poznań
Hm... kolejny Pyrkon. Bylem wczesniej, teraz tez bede. O sobie nic, bo juz gdzies wczesniej w tym temacie to pisalem Coz moge wiecej dodac?
Do zboczenia na konwencie!  _________________ "Jak ktos ma pecha to i palec w dupie zlamie." - KMN |
|
| Powrót do góry |
|
 |
n

|
Wysłany: 2010-02-26, 15:58:41 Temat postu: |
|
|
dzień dobry, jestem n, znana także jako n:. lub n-th-green.
studiuję język baskijski. i wszystko co z nim związane.
czytam. trochę piszę. trochę rysuję. tańczę (też trochę).
mogę cosplayować Hermionę Granger bez charakteryzacji.
na Pyrkonie pojawiam się odkąd zawitałam do Krainy Kwitnącego Kartofla, czyli od jakichś 5 lat. nadal nie opanowałam niezbędnej umiejętności bilokacji, nie weszłam również w posiadanie zmieniacza czasu, dlatego docieram tylko na niektóre punkty programu, na które chciałabym dotrzeć. wielka szkoda.
w tym roku planuję dołączyć do grona prelegentów.  _________________ Go n-ithe an cat thú is go n-ithe an diabhal an cat!
http://n-th-green.deviantart.com |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Maciass0
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
borg
|
Wysłany: 2010-02-27, 00:15:25 Temat postu: |
|
|
Czaszkie Dymy!
Tu borg, na Pyrkonie nieprzerwanie od 2003 roku - a dopiero teraz postanowiłem się przywitać. Jak zwykle przybędziemy z rawicką dziarską ekipą  _________________ www.prime-time.pl | www.coolkon.rpg.pl | www.rzepa.org |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Mika (SWDN)
|
Wysłany: 2010-02-28, 12:53:27 Temat postu: |
|
|
Skoro już tu jestem, to się przywitam Aleksandra, lat prawie 18... Fantastyka interesowała mnie od daaaawna, ale w tym roku chcę zjawić się na pyrkonie, poczuć klimat i świetnie się bawić, oto mój plan jako że pochodzę z miasteczka Świdwin (między Kołobrzegiem a Koszalinem) tak jakoś do tej pory nie było okazji wyrwać się na jakikolwiek konwent... Coś czuję, że trzeba ponadrabiać zaległości (oby tylko nic nie pokrzyżowało moich planów...)  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
osaka

|
Wysłany: 2010-02-28, 15:33:43 Temat postu: |
|
|
Ha! Mam rodzinę w świdwinie:). No i masz rację, konwentów w naszej okolicy brakuje. Moznaby jakis zrobic, moze w wakacje? Plaża, morze, laski w bikini... Ech, rozmarzyłem sie . Pomyślę o tym. Chociaz znając moje tempo, to w rok mi to zajmie  _________________ in love with the dark side i'd found |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
|